In deze bitterkoekjes tiramisu draait alles om amandelen. De bitterkoekjes, amandellikeur en amandelschaafsel ...

Meringue is knapperig, zoet en luchtig. Dat combineert dus prachtig met romig en fruitig. Kan je je dat voorstellen? ...

Wat is er leuker dan een traditionele tiramisu op tafel te zetten? Dit recept is namelijk die van een tiramisu met ...

Panna cotta staat bekend om zijn zachte en romige smaak. Deze tropische panna cotta heeft een heerlijke kokossmaak ...

Roomijs is heerlijk als toetje of met warm weer. Als het erg warm weer is, heb ik niet altijd zin om te bakken. Maar dat is ...

Griesmeelpudding klinkt best ouderwets, en eigenlijk is het dat ook wel een beetje. Maar dat maakt het toch niet minder ...

Van deze tiramisu kan iedereen mee smullen! Hij bevat namelijk geen likeur of rauw ei. De zure bramen smaken lekker...

Mint is een heerlijk frisse ijssmaak. En een leuk kleurtje, vind je niet? Maar als je geen kleurstof in huis hebt kan je ...

Chocolade kan altijd. Zelf met warm weer. Dit chocolade ijs bijvoorbeeld. Je kan het zelf maken, zonder ijsmachine ...

Deze crumble heeft een lekker zuurtje van de rabarber. Dat smaakt super lekker in combinatie met de zoetere appel en ...

Kan jij, zonder ijsmachine, een heerlijke bak schepijs maken? Jazeker kan dat. Je hebt voor dit kaneelijs maar drie ...

Deze perzik-appel crumble is een variatie op de klassieke appelcrumble. Ik gebruikte perzik, karamelsaus en ...

Een echte klassieker: appelbollen. De geur van kaneel, de knapperige kost, de zoete amandelspijs en de zachte, nog ...

Ik maakte dit Engelse toetje voor een etentje met vriendinnen. Ik wilde iets lekkers maken dat toch ook simpel is ...

In dit toetje zitten verschillende bosvruchten in de rode en blauwe kleur. Het wit wordt vertegenwoordigd door ...

Wat een trakatie, deze Luikse wafels. De zachte wafel met de knapperige stukjes parelsuiker. Luikse wafels worden niet ...