Brownie met paaseitjes
Paaseitjes, wie is er niet dol op? Een goede reden om ze te verwerken in een lekker stukje gebak. En dat is deze brownie met paaseitjes geworden. Met onderstaand recept maak je deze brownie voor ongeveer 15 personen.
- Doe de suiker, vanillesuiker, 2 eieren, 2 eidooiers en het zout in een kom. Mix dit ongeveer 5 minuten goed door.
- Zeef het cacaopoeder en de bloem, en meng dit door de eieren en suiker.
- Smelt de roomboter en de pure chocolade samen in de magnetron op laag vermogen, of au bain-marie.
- Voeg de gesmolten boter en chocolade toe aan het browniebeslag en mix dit goed door.
- Vet je bakvorm in en bekleed deze met bakpapier. Ik gebruikte een brownievorm van 18 x 28 cm.
- Giet het beslag in de vorm.
- Snijd de paaseitjes door midden en verdeel deze over het brownie beslag.
- Bak de brownie in een voorverwarmde oven van 180 graden Celsius, voor 30 minuten.
Reactie plaatsen
Reacties