Dillesaus voor bij de vis

Rating: 3 sterren
1 stem

Deze lekker romige, frisse saus maak je met ingrediënten die je waarschijnlijk wel in huis hebt. Hij is lekker bij een stukje vis, bijvoorbeeld bij een lekkere witvis als kabeljauw. Maar hij smaakt zeker ook bij vissticks of kibbeling, en zelfs bij een vegetarische visvervanger past hij goed. 

  • Voeg alle ingrediënten samen in een schaaltje. en roer goed door. Voeg zout en peper toe naar smaak.
  • Je kunt ook verse dille gebruiken al je dit kunt krijgen. Graag zelfs. Verse dille geeft echt meer smaak!

Ingrediënten

2 el yoghurt

1 el mayonaise

1 el witte wijn azijn

2 tl gedroogde dille

Zout & peper 

Smaakte het?

Reactie plaatsen

Reacties

Theadora
6 maanden geleden

Dat is nog eens een makkelijk recept😁 ik ga deze zeker maken voor bij de zalm.

Karel J. den Haan
6 maanden geleden

Staan geen ingrediënten bij vermeld

Bakken met Nadine
6 maanden geleden

Hallo Karel,
Wat leuk dat je deze saus wil maken. Ik heb de pagina indeling wat aangepast. Ik hoop dat de ingrediënten nu duidelijk leesbaar zijn.
Bij deze ook nog een keertje:
2 el yoghurt
1 el mayonaise
1 el witte wijn azijn
2 tl gedroogde dille
Zout & peper

Geniet ervan!

groeten Nadine