Aardbeien met witte chocolade

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Wat is dit simpel! Maar nog meer: Wat is dit lekker! Afzonderlijk zijn aardbeien en witte chocolade al om te smullen, maar samen wordt het nog beter. De knapperige, zoete chocolade smaakt super in combinatie met de zachte, sappige aardbeien. Met dit recept maak je ongeveer 14 aardbeien met chocolade. Maar je kunt ook prima het dubbele maken, want ik wil wel wedden: ze zijn zo op!

  • Smelt de witte chocolade. Het beste kan je het ook gelijk tempereren. Dan stolt de chocolade straks mooi en wordt het mooi knapperig. 
  • Pak de aarbeien voorzichtig vast bij het kroontje. 
  • Doop ze in de chocolade en leg ze op een vel bakpapier. 
  • Versier de aarbeien eventueel. 
  • Laat ze goed hard worden. Dit kan gewoon bij kamertemperatuur. 

Variaties

Strooi nougatine over de chocolade.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak streepjes met witte chocolade met kleurstof of met pure of melk chocoalde.