Chocolade fudge met pinda's en witte chocolade

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Dit recept is net als het vorige chocolade fudge recept (chocolade fudge met KitKat)  een simpele versie. Je gebruikt o.a. gecondenseerde melk. De zachte fudge met de knapperige pinda's en witte chocolade zijn een super goede combinatie. Met onderstaand recept maak je heel gemakkelijk 30 porties chocolade fudge.

  • Doe alle pure chocolade in een kom en smelt dit. Dit kan au bain-marie of in de magnetron. 
  • Voeg de gecondenseerde melk toe aan de chocolade. Voeg ook het zout en de pinda's toe. Doordat de gecondenseerde melk de chocolade afkoelt zal deze dikker worden.
  • Giet het mengsel na het mengen direct in een vorm bekleed met bakpapier. Ik gebruikte een brownievorm van 18 x 28 cm.
  • Snijd de witte chocolade in kleine stukjes en beleg de fudge hiermee. 
  • Zet de fudge in de koelkast. Laat deze staan tot de fudge helemaal stevig is geworden. Dit duurt ongeveer 2 uur. 
  • Haal de fudge uit de vorm en snijd deze in stukjes. Ik maakte 30 stukjes van ongeveer 2 x 2 cm.