Deze kaas-uien bolletjes zijn heerlijke zacht. Je kan ze met een beetje (room)boter besmeren, of je eet ze ...

Deze focaccia is gemaakt van een desemstarter. Gebruik van een desemstarter geeft extra smaak aan je ...

Zelf brood bakken is erg leuk, je zit hoe de gist zijn werk doet en het brood steeds verder rijst. In dit recept ...

Een taart voor de lunch, dat is nog eens leuk! Wie wil er nou niet mee-eten als jij deze sandwichtaart op tafel zet?!? ...

In dit recept leer je hoe je een basic witbrood kunt bakken. Een heerlijk zacht broodje met een knapperige ...

Pizzadeeg is een vorm van witbrood, met wat minder gist. Het deeg hoeft namelijk minder te rijzen dan een normaal ...

Wat is dit een mooi brood hè? Ik geniet altijd van brood bakken. Ik vond het vooral heel erg leuk om te zien hoe ...

Dit recept is om kleine witte bolletjes te maken. Ze zijn super zacht en ik vind ze super schattig. Ze passen perfect op ...

Een flatbread, ook wel platbrood genoemd, is snel gemaakt. Er zit geen gist in en het hoeft dus ook niet te rijzen ...

Bagels! Natuurlijk heerlijk met een traditionele belegsoort als roomkaas, maar er zijn nog veel meer variaties ...

Deze rosbief sandwiches zijn een heerlijk hartig hapje. De pestomayonaise en avocado hebben een subtiele smaak ...

Dit recept is eigenlijk het zelfde als dat van wit brood. Maar wel de gemakkelijke manier om zelf een super vers ...