Zachte pindakaas fudge met chocolade
Deze fudge is er één voor de echte pindakaas liefhebbers! De fudge is heerlijk zacht en zoet. Onder de pindakaas laag zitten een heerlijke bodem van pure chocolade. Al met al dus een super lekker hapje voor bij een kopje koffie of thee.
- Snijd de chololade in kleine stukjes.
- Giet 140 gram van de gecondenseerde melk in kom en verwarm dit in een pan of au bain-maire tot de chocoalde gesmolten is.
- Giet het mengsel van chocolade en gecondenseerde melk in een vorm. Ik gebruikte een brownievorm van 18 x 28 cm cm. De bodem hiervan is bekleed met bakpapier. Koel dit.
- Giet de overige gecondenseerde melk in een andere kom. Voeg de pindakaas en het zout toe en verwarm het.
- Verdeel de pindakaas fudge over de chocolade laag. Dit gaat het beste als de chocoladelaag gekoeld is. Hierdoor is de onderste laag stevig en zullen de lagen niet door elkaar mengen.
- Koel de fudge in de koekkast. De pindakaas laag zal een beetje zacht blijven.
- Snijd de fudge in gelijke stukjes.
Reactie plaatsen
Reacties