Dulce de leche is een karamelsaus afkomstig uit Latijns-Amerika. Misschien kan je je nog wel herinneren dat ...

Ik vind het heel leuk dat je bij het maken van gekonfijte sinaasappelschil de schil van de sinaasappel tot iets lekkers kunt ...

Marsepein kan je gewoon zelf maken. Het is het allerlekkerste als je de marsepein na het maken een paar ...

Amarena kersen kan je voor veel dingen gebruiken. Door het ijs, over een toetje, als vulling van een taart, bijvoorbeeld ...

Banketbakkersroom wordt ook wel gele room genoemd. Het is erg veelzijdig. Voor deze banketbakkersroom gebruik ..

Ik kies er dan ook voor om geen botercrème te maken enkel van boter en poedersuiker. Dat wordt de ...

Naast broodbeleg is jam ook een hele lekkere vulling in gebak. Bijvoorbeeld als vulling voor een taart, in een cupcake ...

Een lekkere mascarponeroom is nooit weg. Als vulling van een taart, als topping van een cupcake, in een toetjes, en ga ...

Ik houd echt van zelfgemaakte karamel. Eerst dacht ik dat het ingewikkeld zou zijn, maar dat valt best mee. Je ...

Ik heb al heel wat lekker recepten met amandelspijs erin geüpload. En wat is er dan leuker dan ook die spijs zelf te ...

Deze vanillesaus heeft eieren als bindmiddel. Een saus maken met eieren als bindmiddel kan best een uitdaging ...