Chocolade ijs

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Chocolade kan altijd. Zelf met warm weer. Dit chocolade ijs bijvoorbeeld. Je kan het zelf maken, zonder ijsmachine. Een heerlijk toetje of verkoelend tussendoortje tijdens een zomerse dag. Veel plezier!

  • Klop de slagroom (zonder suiker erbij) helemaal stijf.
  • Voeg de gecondenseerde melk toe en mix dit door elkaar. Het mengsel wordt nu weer dunner. 
  • Voeg de cacaopoeder toe en mix dit er rustig door heen.
  • Giet dit mengsel in een bak die geschikt is voor de vriezer.
  • Het is super lekker om je ijs een topping van knapperige melkchocolade te geven. Snijd hiervoor de chocolade in kleine blokjes en beleg het ijsmengsel hiermee.
  • Zet je ijs in de vriezer. 
  • Je kunt het ijs na ongeveer 5 uur in de vriezer gebruiken.

Heb je vragen over dit recept?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.